Nu är det klart!!!

image9

Nu är det klart!!!. Köpekontrakt är påskrivet och handpenning lagd. Nu väntar vi på avstyckning. Vi har fått tillträde till gården men själva övertagandet kommer inte att ske förrän 1 oktober då vi hoppas lantmäteriet är färdiga med avstyckningen.

 

Nu ligger många månader av arbete men också skapande o glädje framför oss.


Köpekontrakt

Idag fick vi köpekontraktet på Petrusgården. Lite att läsa igen och kontrollera. Nu är det nära, snart, mycket snart är gården vår...härligt!!!

image8

Handskakning

image6               image7


Här börjar historien om oss och om den gård PETRUSGÅRDEN som ska bli vår framtid.

Jag heter Anki och är 48 vårar, mamma till fem söner som är vuxna. Arbetar med ekonomi och administration.
Vid min sida har jag Janne som är 49 höstar som arbetar som platschef. 
 
Vid den här historiens början lever Janne o jag i var sin bostad i var sin kommun. Jag bor på en arrenderad gård i Blekinge med min Golden tik & en häst som jag har på foder. Janne bor i ett hus i skogen i Småland med sin schäferhane som är en tjänstehund. Vi träffades under våren o fann varandra direkt, idag har jag sagt upp min gård och under hösten flyttar jag in hos Janne i hans hus tillsammans med min hund. Min häst åker tillbaka till sin ägare, eftersom jag inte kan ha henne med mig från början. Förhoppningen och planerna är dock att jag ska kunna ta tillbaka henne när vi renoverat och kommit i ordning på Petrusgården.  Vi har gemensamma intressen och planer inför det som ska bli vår gemensamma framtid.Dom planerna vill vi genomföra på Petrusgården som har blivit den gård o plats där vi vill bo, leva och verka i vår gemensamma framtid. Vid sidan kommer vi även fortsättningsvis att ha våra arbeten. 
 image1
Måndagen den 9 juli 2007.
Klockan är 11.00 och vi har gått en runda på gården och sett oss omkring. Det är inte första gången, utan 3:e.
Strax kör ägaren upp på gårdsplan och strax efter honom mäklaren. Vi går runt tillsammans och kontrollerar gränser, diskutera olika saker som rör själva köpet. Efter en timme tar vi varandra i hand. Köpet är bestämt, en handskakning är gjord.

Nu börjar vår tid vårt liv inför och på Petrusgården.

Nästa vecka skrivs köpekontraktet.

Petrusgårdens bostadshus är i stort behov av renovering och ska också byggas ut. Så det kommer ta många månader, svett och arbete innan vi kan flytta in.
Här börjar historien, som vi hoppas blir lång o innehållsfull.

fortsättning följer

Våra djur!!
289416-2
289416-5
289416-4

RSS 2.0