Tänk nu är det snart vår och sommar igen



&


SKRIV GÄRNA I VÅR GÄSTBOK INNAN DU LÄMNAR OSS IGEN!!

Våren är på G &  vi kommer ut från vinterns innearbete.

Nu har vi rivit väggen som skilde ny och gammal del åt och också fått in lite möbler, provisoriskt eftersom väggarna har mycket återstående arbete, dra ur spik, plocka gamla tidningsbitar o tapetbitar och så slutningen någon form av lack/olja.


När alla väggar är avplockade så ska beslut tas efter i vilket skick väggarn är, om någon ska få vanlig innevägg med tapet. Så ska ju övervåningen på gamla delen göras klar men det blir inte förrän värmen kommer eftersom taket ska bytas från plåt till tegel som på nya delen. Gamla delen ska även isoleras utifrån för att få samma nivå som nybygget och bli en enhet.  Gemensam fasad på utsidan = ett enda hus!!


Murstocken blir redigt läcker, lite arbete till återstår på den, men det är bara små detaljer. Så den sidan där trappen går upp, men där ska den bara snyggas till och målas. En härlig skapelse är den stocken i gamla husets mitt.



















För fjorton månader sedan var huset stomrest så här.


Nu ser det ut så här och den nya delen är helt klar inomhus, nja så när på några lister då.


Gamla delens bottenvåning alltså nu också bebodd.


Lite bilder inne från huset.
Köket från olika håll






Tvättstugan




Nu ligger tidsfasen i start för uppbyggnad av hundpensionatet. Beräkningen är att starta etapp ett i april. Sysslolöshet är inget som drabbat oss. Allt går i etapper efter väder, vind, tid och pengar.  Det ryktas lite om andra projekt här också, men de tar vi sedan.


Nu kommer våren, nu kommer vi ut!!!!


Var rädda om Er!!


RSS 2.0