Nu så....

Skriv gärna en rad i vår Gästbok

image110


Så växte konturen av vår utbyggnad fram.........

Det hela började med att vi satte bottensyllen på plattan den 3/11-07

image112
Dagen efter kom Ankis brossa Tobbe och hjälpte till att göra ramen till huset.  Nu började det likna något. Även denna gång hade vi tur med vädret, solen sken o värmde oss trots årstiden.

På eftermiddagen kom Eva, Tobbes snälla fru och hade middag med till oss alla, tänk vilka underbara människor de finns här i världen.

image113

image114

image115

image116

image117

Mellan den 14 - 16/11 tillverkades alla takstolar av Janne o Uffe  i stallet. Oh vad hände då?

Jo vädergudarna tyckte väl att, eftersom nu takstolarna tillverkades under tak ja då kunde de ju få falla snö. Massor av snö föll, så Janne fick ta paus från takstolsbygget och skotta snö med Brutus i stället. Men trots allt så var takstolarna färdiga när fredagseftermiddagen kom.


På torsdagen (den 15/11) fick vi plötsligt besök av dagstidningarna. Ja nu avslöjades en del av våra planer för Petrusgården som vi inte nämnt något om här i bloggen. Men eftersom man på fredagen både kunde läsa reportage och se bilder på oss i båda dagstidningarna här

så kan vi väl avslöja även här, att vi fått bygglov för ombyggnad av ladugården till kennel, hundpensionat och inackordering  för hundar. Vi kommer i huvudsak att inrikta oss på tjänster hundar, som vi också har en egen.


När lördagen kom sken solen igen, men snön låg naturligtvis kvar. Fast vem stoppar för lite snö? Ja inte Janne "nja Anki hon stod mest för marktjänsten, de där med kaffe o sånt den här dagen". I stället kom Fredrik en kollega till Janne och med honom följde hans far, kort därefter kom Tobbe också och med hjälp av dessa tre hjältar och vår lilla Brutus kom alla takstolar på plats.


image118

image119

image120

image121

image122

image123

Tusen Tack till

Uffe, Tobbe, Eva, Fredrik och Sören för Er otroliga insats!!!!!


Nu tar vi semester och åker till Maldiverna. Ja de var inte redigt sant men det kännes endå ganska skönt att skriva M a l d i v e r n a..jo vi tar faktiskt en veckas ledigt från bygget, inte för att lata oss eller resa utan för att sköta våra plikter och få en liten paus. Kan redan känna hur Janne trots att han inte är närvarande på gården endå kommer att vara där hela tiden i sina tankar...!!! Men plikten fram för allt.


Så, på återseende!!!


Janne & Anki (från tidningen, ja bilden alltså. Vår andra hund ville inte vara med på bild)
image111


Kommentarer
Postat av: NALLEMAMMA

Tittar inhit me!!!!!
Kramizzzz på dig
Nallemamma

2007-11-18 @ 06:56:08
Postat av: Paula

Nämen vilken fin bild! Va fina ni är tillsammans!!!
Maldiverna? Höll på att få kaffet i vrångstrupen där ett tag, tänkte att nu har dom verkligen blivit antingen galna eller miljonärer...hahaha
Men va skoj det blir med kennel! Tänk va bra det kan bli när två människor med drömmar hittar varandra, märker att drömmarna är gemensamma liksom känslorna! Pang säger det då, och går i ilfart! Lite så var det nog också när Hasse o jag träffades, lämnade Stockholm huxflux för ett nytt liv på landet med värdshus och vandrarhem...det höll ju inte så länge men efter 15 år är vi fortfarande tillsammans och jag är lika kär än...
Allt gott till er, skickar en massa kramar från ett grått och mulet Dalarna/

2007-11-18 @ 10:28:42
URL: http://paulaz.se
Postat av: Doris

Sicken fin bild på er !! Nu har jag läst artikeln också, SPÄNNANDE !!
Förlåt Anki att det blev ett sådant snabbt slut på vårat chattandet häromdagen, tråkigt för det är ju inte så ofta som vi "hörs" på det viset men sonen skulle ju ringa något och kan visst inte ha både internätet och telefonen samtidigt ...
Sköt om er !
Kramar, Doris


Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0