Bråda dagar, mycket regn och många glada besök, kort sagt en vanligt liv!

Skriv gärna en rad i vår GÄSTBOK

                                                       

Ja i sommar dvs den del som gått,  har vi då och då levt ett vanligt liv.  Inte fullt ut men dock vid sidan av byggande och fixande på gården. Vi har haft många glada besök både på en dagars och flerdagars. Vi  har haft besök av delar av tjocka släkten från Sörmland.  Då passade vi på att besöka solen och vindarnas ö, Öland, en trist ö säger Anki, ja den har jag sett mig mätt på. Fast nu for vi varjefall dit och hör och häpna. Vi såg varken solen eller kände några speciella vindar. De regnade på oss, hela vistelsen.  Efter ett trevligt restaurang besök med god lunch slank vi därför  in och köpte paraply, de sålde bra av dem den dagen.  Några suvenirer blev det inte för Sörmlänningarna, men god fisk från fiskaffären och ost från ost butiken fick vi med oss hem och det njöt vi alla av sedan.

  

En dag var vi på besök i vårt andra hus och så kollade vi runt i Oskarshamn. Nja inte ens vi som bott där "för övrigt ganska kort tid" känner till den där staden, så de var ju en liten upplevelse även för oss.  Vädret kunde dock varit bättre, ja de regnade. Faktum är att de där dagarna regnade bort allihop, men på kvällarna hade vi kanonfint väder.

  

Barn o barnbarn har varit hemma. Här är hon, nykomlingen i familjen, de lilla barnbarnet. Världens sötaste.

  

Här har också varit  goda vänner från Blekinge, även goda vänner på nära håll. Norgefolk besök trillade in, amerikanare tittar in då och då (för att se sin fd släktgård= vår) En del av våra valpar har varit hemma och hälsat på oss igen, ja naturligtvis med sina nya familjer.  De är så goooa....!! Ja det kommer och går mycket folk hos oss på gården och det är jättekul, då kan vi passa på att pausa.  

  

Vi har gjutet stallgolvet färdigt. Dekorerat med hästskor i cementen och 22 kubik gick det åt som blandades och lades ut för hand.  I stekande sol "ja den har ju också varit syndlig ibland" göt Janne o Tobbe den störta biten av golvet. Resten var mellangrabben "Glenn" hemma och hjälpte till med, de och lite till. Ja så har faktiskt jag med lärt mig gjuta, så behöver Ni hjälpt...((glöm det, det var ett skämt. ))



  

Tobias (den näst minste) har också varit hemma några dagar och hjälpt till på bygget.  Vi pausade en kväll  när han var här och åkte till våra vänner Tina o Bill, fick god mat och körde häst. Jättekul!!


Vi passade naturligtvis också på att säga hej till vår egna lilla tjockis på grönbete. Oj vad de lägger på sig på sommaren.
 

I sommar har vi lagt mycket tid ute. Här är massor att göra både på marken och i våra ekonomibyggnader.  Men nu börjar det se skapligt ut här runt om i terrängen.  Och den tyngsta delen av stallet är som sagt färdigt - plattan.  

  

Fortsatt go sommar, än är hösten långt borta!!!

  

  

  

  


Kommentarer
Postat av: Doris

Härliga bilder och visst är det kul när folk vill hälsa på, får en tills att känna att man är poppis ;0).( Hur var det Anki, skulle du inte komma och hälsa på här !?)

Jag väntar ivrigt på bilder från det roliga som snart ska hända !!

Sköt om er !!

Kramar, Doris

Postat av: Ann

Halloj!

Hoppas allt är ok med dig, vilka fina bilder framför allt på lilla tjockisen Pärla hon ser ut att må bra i alla fall. Här är det som vanligt full fart, vi bygger om stallet för Jane har tagit hit sin lilla häst på 1,70 jag menar hon som är så stor själv behöver ju en jättehäst:-) Vi åker en runda till Kent´s brossa i USA nu den 4 september det ska bli trevligt att träffa dem för det var ett par år sedan, men när vi kommer hem så ska jag minsann upp och hälsa på er för att se det i verkligheten. Är du fortfarande i Blekinge och arbetar eller har du hittat annat jobb? om du är nedåt så titta gärna in om du hinner. Ha det så bra så hörs vi. Kramen från oss

2008-08-15 @ 10:55:21

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0